AAS32 Barkruk 'About A Stool' FAST TRACK (wit)

Levertijd: 2 weken
Merk: HAY

HAY AAS32 Barkruk 'About A Stool' FAST TRACK (wit) mat gelakt

Hay Barkruk About a Stool AAS32 is een prachtige barkruk ontworpen door Hee Welling. Het idee was om de functionaliteit, comfort, vorm, perfectie en pracht te combineren. En dat is gelukt met deze bestseller!

De barkruk About A Stool AAS32 van HAY is verkrijgbaar in twee zithoogtes: 65 en 75 cm.
Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

We kunnen alle producten en opties leveren.

Bekijk deze stoel in het interieur van Cru Halle en in het interieur van onze klanten

Opmerking: deze stoel wordt geleverd onder de norm 'Fast track'. Dit wil zeggen dat de levertijd van deze barkruk slechts 2 weken bedraagt.

specifications

Afmetingen:
- W 50 x D 46 x H 76 (zithoogte 65 cm) of
- W 50 x D 46 x H 86 (zithoogte 75 cm)

Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

Materiaal: Polypropyleen kuip met eikenhout onderstel


Gestoffeerd: eveneens beschikbaar met zitting gedeeltelijk gestoffeerd (front upholstery) of volledig gestofeerd, dit is de AAS33

Wenst u meer informatie, dan kan u mailen naar [email protected] of bellen op het nummer 09 273 98 80. U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen waar u alle stalen kan bezichtigen en we u graag verder helpen!


Stapelbaar: nee
Buitengebruik: nee

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen