Damn Handsome Beard Grooming kit

Levertijd: Op voorraad
Merk: Men's Society

Men's Society - Damn Handsome Beard Grooming Kit

Elke man met baard zal verrukt zijn om deze kit cadeau te krijgen voor Kerst of zijn verjaardag. Het ziet er niet alleen fantastisch uit - en zal hem zeker en vast doen glimlachen - maar accessoires in deze baardverzorgingskit zijn écht handig, en zijn dus niet enkel leuke nieuwigheden.

De "Damn Handsome Beard Grooming Kit" bevat een geweldige baardolie die het gezichtshaar verzacht en voorkomt dat het uitdroogt of vet wordt.

De natuurlijke ingrediënten worden gemengd door traditionele technieken. De baardolie wordt handgemaakt in de Men's Society studio in Norfolk en bevat druivenolie, een unieke bosachtige mix van essentiële oliën, ontwikkeld om de baard te verfrissen en te revitaliseren, alsook de huid eronder.

De kit bevat ook een natuurlijke snorwax - ideaal voor het stylen van de snor zonder dat deze klonterig of zwaar wordt. De wax is gemaakt van bijenwas voor een natuurlijk, niet-klonterig resultaat.

Daarnaast zitten er ook een schaartje en speciale snorkam in de kit. Eigenlijk zit er alles in wat een baard nodig heeft.

De kit zit in een herbruikbaar, goud-tinnen doosje op zakformaat, zodat het ook makkelijk mee te nemen is op reis. 

specifications

Deze kit bevat: een snel 4-stappenplan voor het stylen van de baard, natuurlijke baardolie (10ml), dikke klontervrije snorwax (15ml), roestvrij stalen handgemaakte snorkam, roestvrij stalen schaartje.

Niet getest op dieren, vrij van parabenen en siliconen.

Beard Oil: 
Vitis vinifera, Persea americana, Citris sinenis, Zingiber offinale, Vitamin E.

Moustache wax: 
Beeswax (Cera Alba), Coconut Oil (Cocos Nucifera), Vitamin E (Tocopherol).

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen