Bolder Botanisch

Levertijd: Op voorraad
Merk: Growing Concepts

Growing Concepts - Bolder Botanisch

Dit product wordt niet verzonden. Enkel op te halen in onze winkel te Drongen!

De Bolder dankt zijn naam aan de Engelse vertaling voor 'vrijmoedig'. Hij heeft een ronde vorm met brede hals waardoor deze een brutale uitstraling heeft. Dit gesloten terrarium bevat twee botanische planten die verborgen zitten in prachtig Deens mos. Dit terrarium is ideaal voor plantenliefhebbers zonder groene vingers, deze planten vragen namelijk weinig tot geen onderhoud.

In deze Bolder zitten twee botanische planten. Deze zijn door Growing Concepts zorgvuldig gekozen op kleur en diversiteit. Iedere maand creëren zij een mooie samenstelling van planten die op dat moment beschikbaar zijn.

 

Over Growing Concepts

De natuur speelt een hoofdrol in alles wat Growing concepts maakt en doet. Ze zorgen ervoor dat alles op ambachtelijke manier geproduceerd wordt, dicht bij huis en zo duurzaam mogelijk, vaak in samenwerking met lokale makers. Het glaswerk is mondgeblazen en afkomstig van gerecycled glas. Het houtwerk wordt handgemaakt door een 'buurbedrijf' in Haarlem. Ze werken samen met kwekers uit Nederland en Denemarken met een MPS-certificaat

Growing Concepts wil de wereld groener maken. Hun visie is dat planten niet alleen essentieel zijn voor onze leefomgeving, maar dat ze ook mooi en decoratief zijn.

specifications

afmetingen

H 30, Ø 18 cm

materiaal

glas

onderhoud

plaatsing plant: niet in direct zonlicht

temperatuur: 15°C tot 20°C

enkel op te halen in onze winkel in Drongen! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen