Buitenkaars Terracotta 'He leukerd' - Zusss

Levertijd: Op voorraad
Merk: Zusss

Buitenkaars Terracotta 'He leukerd' - Zusss

Stoere buitenkaars met een leuke tekst erop. Deze ZUSSS terracotta pot matcht extra leuk met andere aardewerk bloempotten en kaarsen in je tuin.

Buitenkaars van stoer terracotta

Buitenkaars om gezellig aan te steken in de tuin. De kaars is gemaakt van stoer aardewerk. Deze terracotta buitenkaars matcht ook nog eens super goed met de terracotta bloempotten. En laat de kleur terracotta ook helemaal in zijn! De kaars heeft een houten lont en heeft geen geur. Let op: typerend voor aardewerk is dat de kleuren van dit natuurproduct kunnen variëren en dit materiaal kwetsbaar is. Met vorst adviseren wij je de buitenkaars naar binnen te halen. Onderaan de terracotta buitenkaars vind je het herkenbare ZUSSS logo. Let op: de buitenkaars mag uitsluitend buiten worden gebrand. We raden het aan om de buitenkaars buiten het bereik van kinderen en dieren te houden en brandend niet onbeheerd achter te laten. De kaars heeft ca. 35 branduren.

specifications

Formaat: 8,5x10cm

Materiaal: aardewerk

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen