Demeter

Levertijd: 2 weken
Merk: Growing Concepts

Growing Concepts - Demeter

Met zijn LED-lamp aan de bovenkant is dit designobject is een echte eyecatcher! De lampendop is vervaardigd uit hoogwaardig eikenhout en afgewerkt met een koperkleurige fitting en lichtbruine strijkijzersnoer met schakelaar.

In de Demeter zitten vier botanische planten. Deze zijn door Growing Concepts zorgvuldig gekozen op kleur en diversiteit. Iedere maand creëren zij een mooie samenstelling van planten die op dat moment beschikbaar zijn.

 

Over Growing Concepts

De natuur speelt een hoofdrol in alles wat Growing concepts maakt en doet. Ze zorgen ervoor dat alles op ambachtelijke manier geproduceerd wordt, dicht bij huis en zo duurzaam mogelijk, vaak in samenwerking met lokale makers. Het glaswerk is mondgeblazen en afkomstig van gerecycled glas. Het houtwerk wordt handgemaakt door een 'buurbedrijf' in Haarlem. Ze werken samen met kwekers uit Nederland en Denemarken met een MPS-certificaat

Growing Concepts wil de wereld groener maken. Hun visie is dat planten niet alleen essentieel zijn voor onze leefomgeving, maar dat ze ook mooi en decoratief zijn.

specifications

plant

Davallia humata, Fittonia

afmetingen

H 45, Ø 45 cm

materiaal

glas, eikenhout

onderhoud

plaatsing plant: niet in direct zonlicht

 

thuislevering: je dient zelf jouw Growing Concepts samen te stellen (alle benodigdheden worden meegeleverd in een DIY-pakket). In dit filmpje en stappenplan wordt uitgelegd hoe dit moet. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen