Dunbar 1 Seater - Cord 2.0 61 Powder

Levertijd: 8 weken
Merk: Fest Amsterdam

Fest Amsterdan - Dunbar Sofa, 1 Seater - Cord 2.0 61 Powder

Dit element is zichtbaar in onze showroom te Drongen!

De Dunbar van het merk Fest Amsterdam is een prachtige zitbank die geschikt is voor elk interieur. Dit is een 1 seater module uit de Dunbar serie.

Door zijn modulaire design zijn er tal van mogelijkheden. Je kan deze gebruiken als aparte fauteuil in jouw interieur. In de roze Cord 2.0 stof van Fest Amsterdan wordt dit een echte eyecatcher. Maar dit modulaire element kan ook gecombineerd worden met een Dunbar sofa en als tussenstuk figureren in de opstelling van uw sofa. Uniek, gewaagd maar zeer geslaagd!

Deze module kan ook in andere formaten en tal van andere stoffen.

Wenst u meer informatie, dan kan u mailen naar [email protected] of bellen op het nummer 09 273 98 80. U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen waar u deze zitbank kan testen, bezichtigen en waar we u graag verder helpen!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen