Dunbar - Divan left + 1,5 seat arm right - Board 167

Levertijd: 8 weken
Merk: Fest Amsterdam

Fest Amsterdam - Dunbar sofa met divan in Board 167 zinc - showroommodel

Deze zetel van Fest Amsterdam is niet enkel mooi maar ook stevig, comfortabel én modulair! De sofa is beschikbaar in verschillende kleuren en modules, hierdoor past hij in ieder interieur. 

Te bezichtigen in onze showroom: DUNBAR divan arm left + 1.5 seat arm Right met stof Board 167 Zinc. 

Alle Fest Amsterdam sofa's zijn volledig samen te stellen naar wens. Zowel de stof als het kleur kunnen aangepast worden. De stofstalen zijn te bezichtigen in onze showroom. De Dunbar zetels die hier aangeboden worden zijn slechts een kleine selectie. 

De levertermijn van 8 weken is slechts een indicatie en kan variëren naargelang de afwerking van de sofa. Indien u op zoek bent naar een snel leverbare sofa kunt u terecht bij onze fast delivery sofa's. 

Wenst u meer informatie, dan kan u mailen naar [email protected] of bellen op het nummer 09 273 98 80. U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen waar u de stalen kan bezichtigen en we u graag verder helpen! 

specifications

afmetingen sofa:

totale hoogte: 69 cm
totale breedte: 279 cm
totale diepte: 164 cm

afmetingen zitting:

zithoogte: 40 cm
zitdiepte: 62 cm

armhoogte: 69 cm
armbreedte: 31 cm

modules:

divan arm left
1.5seat arm right

stof & kleur:

Board 167 zinc

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen