Lamp 'Transloetje'

Levertijd: Op voorraad
Merk: Fatboy

Transloetje van Fatboy is geïnspireerd op oma's nostalgische schemerlamp. Om een icoon van Transloetje te maken is de oude schemerlamp uitgekleed tot de basis. Wat overblijft is de meest fundamentele versie van een lamp, maar nog steeds een prachtexemplaar met een charmante uitstraling.
Transloetje valt op dankzij het materiaal, de vorm en sprankelende kleuren. Door het transparante materiaal krijgt de ouderwetse gloeilamp aan de binnenkant alle aandacht! Laat je echter niet misleiden. De gloeilamp is echt een energiezuinige LED lamp.

Leuk om te weten!
* Transloetje is ideaal voor binnen en buiten vanwege het draadloze en oplaadbare karakter.
* Transloetje heeft 3 standen. Door het aanraken van de voet lichtTransloetje op. Meer licht nodig? Raak de voet nog een keer aan. Kleine moeite, veel licht!
* De naam Transloetje heeft een dubbele betekenis: allereerst is Transloetje een volledig TRANSparantelamp. En 'luce' betekent 'licht' in het Italiaans. Wanneer dit fonetischwordt vertaald naar het Nederlands krijgt het de ouderwetsebenaming 'Loetje'. Zo simpel kan het zijn.

specifications

Afmetingen 25,5x16,5 Ø cm
Gewicht 0,5 kg

← Keer terug naar de backoffice    ☼ jaarlijks verlof ☼ WINKEL gesloten van 20/07 - 08/08 ☼ WEBSHOP OPEN! we versturen terug pakjes vanaf 04/08 ☼ Verbergen