Flower skull - Bué the Warrior

Levertijd: 2 weken
Merk: IXXI

IXXI Flower skull - Bué the Warrior

Bué the Warrior is het pseudoniem van Dave De Rop, een graffiti-artiest uit Gent. Naar het voorbeeld van zijn vader en grootvader die voor Willy Vandersteen werk(t)en, was Dave De Rop vroeg bezig met tekenen. Toen hij in 1991 in gesprek raakte met twee graffiti-artiesten, moedigden ze hem aan om het eens op de stadsmuren te proberen, wat hij diezelfde avond deed.

Het eerste deel is van zijn naam is een afgeleide van 'buée', Frans voor damp: overal aanwezig en afwezig tegelijk en niet te pakken. 'Warrior' verwijst dan weer naar zijn doorzettingsvermogen om de openbare ruimte te veroveren, brick by brick, weer of geen weer. Zijn werk is te vinden in Gent, maar ook in Mexico, Italië en de VS kun je een echte Bué the Warrior tegenkomen. Binnenkort ook bij jou thuis aan de muur?

Geef jouw interieur een speciale eyecatcher met de wanddecoratie van IXXI. Deze wanddecoratie is compact ingepakt in een doos.

Haal de verschillende stukken uit de doos en steek ze met de handige kliksystemen in elkaar. De verschillende delen zijn scheur- vocht- en UV- bestendig. In no-time hangt je nieuwe decoratie op. Bekende kunstwerken, prachtige foto’s, graphic design, IXXI heeft het allemaal. 

specifications

Afmetingen 
40 x 60 cm

Kaartformaat
20 x 20 cm

Materiaal
Synaps, synthetisch papier (vochtwerend en kreukvast)

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen