Geurkaars 'Geniet van de dingen' - Zusss

Levertijd: Op voorraad
Merk: Zusss

Geurkaars 'Geniet van de dingen'

Geurkaarsen zijn niet alleen heel gezellig, maar ze ruiken ook lekker. Steek snel dit geurkaarsje aan, schenk een lekker drankje in en zwijmel lekker weg onder het genot van dit heerlijke kaarsje!


Sjieke geurkaarsjes

Deze geurkaarsjes hebben een sjieke uitstraling door het bronskleurig potje waarin ze zitten verpakt. De geurkaars heeft aan de voorkant een etiket met daarop een tekst en/of print. Dit maakt het Zusss kaarsje super geschikt om cadeau te geven. Ga je het kaarsje branden? dan kun je het dekseltje naast de kaars leggen als decoratie. De geur van deze kaars is musk. Met wel 25 branduren kun je lekker lang genieten van deze kaars. En is de kaars op? Gebruik het potje dan als opbergdoosje!


Verschillende teksten

Kies jouw Zusss geurkaars, welke tekst past het best bij jou of die vriendin aan wie je hem cadeau wilt doen? We raden aan om de kaarsjes buiten bereik van kinderen en dieren te houden en brandend niet onbeheerd achter te laten.

specifications

Formaat: Ø7x9cm

Materiaal: paraffine

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen