Geurkaars in Glas Gezelligheid Wit - Zusss

Levertijd: Op voorraad
Merk: Zusss

Geurkaars in Glas 'Gezelligheid' wit - Zusss

Deze Zusss geurkaarsen in glas zijn zo leuk! Steek de geurkaars aan en schenk een kop thee in, even een momentje voor jezelf.


Gezellig de kaarsen aan

Geurkaarsen zijn niet alleen heel gezellig, maar ze ruiken ook lekker. De geur van deze kaars is lotus. Met wel 50 branduren kun je lekker lang genieten van deze kaars. Het witte glas dat om de kaars heen zit, is een beetje doorschijnend met een matte afwerking. De deksel van de geurkaars is van hout. Ga je de geurkaars aansteken, dan kun je het dekseltje naast de kaars leggen als decoratie. Tip: je kunt het houten dekseltje ook als onderzetter gebruiken. Genieten maar!


Welke kaars kies jij?

Kies de geurkaars met een tekst die het beste bij je past. Wil je het extra gezellig maken? Combineer deze Zusss geurkaars dan met andere kaarsen en woonaccessoires. We raden aan om de kaarsjes buiten bereik van kinderen en dieren te houden en brandend niet onbeheerd achter te laten.

specifications

Formaat: Ø9x10cm

Materiaal: paraffine

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen