Geurkaarsje

Levertijd: Op voorraad
Merk: Zusss

Zusss - Geurkaarsje

Geurkaarsje, warmte en sfeer. Even wegdromen naar dat ene fijne weekend in die sjieke hotelkamer waar je tot over je oren hebt genoten. Steek snel dit geurkaarsje aan, doe je ogen dicht en zwijmel lekker weg onder het genot van dit heerlijke kaarsje. 

Verschillende geuren
Het geurkaarsje aap heeft een geur van musk, deze geur is te omschrijven als een warme, ietwat zoete, houtachtige geur. Musk is een geur waar je actief van wordt, het helpt je geconcentreerd te werken. Tip: werkt ook goed om wakker te worden.

Het geurkaarsje kraanvogel heeft een geur van lotus, deze geur is te omschrijven als heerlijk zoete en volle geur. Door het ruiken van deze geur komt er positieve energie bij je binnen.

Het geurkaarsje jij bent goud waard heeft een geur van white tea. Deze geur is te omschrijven als een kalmerende, zachte en verfrissende geur.

Het geurkaarsje trots op jou heeft een geur van aloë vera. Deze geur is te omschrijven als warme, zachte geur die bescherming biedt tegen alle negatieve gedachtes. Aloë vera heeft een genezende functie. 

specifications

  • Varianten: aap en kraanvogel, jij bent goud waard, trots op jou
  • Afmeting: ong. 6x7 cm
  • Branduren: aap en kraanvogel 35 uur. 'Jij bent goud waard' en 'trots op jou' 25 uur
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen