Vidar

Levertijd: Op voorraad
Merk: Growing Concepts

Growing Concepts - Vidar

Geef de planten van Growing Concepts een mooie plek in je interieur en zie hoe hij langzaam groeit! Dit ovaalvormig terrarium is ideaal voor plant lovers zonder groene vingers! Deze planten vragen dus weinig tot geen onderhoud.

Deze plant is vernoemd naar de woudgod van de Noorse mythologie. Dit vertaalt zich ook in de krachtige vormgeving van dit stoere terrarium. De planten komen bovendien volledig tot hun recht in dit gesloten ecosysteem.

Over Growing Concepts

De natuur speelt een hoofdrol in alles wat Growing concepts maakt en doet. Ze zorgen ervoor dat alles op ambachtelijke manier geproduceerd wordt, dicht bij huis en zo duurzaam mogelijk, vaak in samenwerking met lokale makers. Het glaswerk is mondgeblazen en afkomstig van gerecycled glas. Het houtwerk wordt handgemaakt door een 'buurbedrijf' in Haarlem. Ze werken samen met kwekers uit Nederland en Denemarken met een MPS-certificaat

Growing Concepts wil de wereld groener maken. Hun visie is dat planten niet alleen essentieel zijn voor onze leefomgeving, maar dat ze ook mooi en decoratief zijn.

specifications

planten

Polyscias: een exotisch miniboompje uit Azië met dunne groene blaadjes

Fittonia: mozaïekplant, heeft Peruaanse roots en decoratief, kleurrijk blad

afmetingen

H 33, Ø 22 cm

materiaal

glas

onderhoud

plaatsing plant: niet in direct zonlicht

temperatuur: 15°C tot 20°C

enkel op te halen in onze winkel in Drongen! 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen