AAC26 gestoffeerd

Levertijd: 6 weken
Merk: HAY

HAY - About A Chair AAC26 gestoffeerd


HAY Stoel About A Chair AAC26 van Hee Welling is de nieuwste opvolger van bestseller AAC22. Hij dankt zijn succes aan de comfortabele en minimalistisch vorm met armleuning. Net zoals zijn bekende voorganger blinkt hij uit in eenvoud en is het een multifunctionele stoel. De Hay About a chair AAC26 past net zo goed in huis als op kantoor, in een wachtruimte of in de horeca.

Deze versie van de AAC26 heeft een kuip in polypropyleen die gestoffeerd is aan de binnenzijde.
De foto's tonen slechts enkele stoffen en kleuren als voorbeeld. De AAC26 gestoffeerd is te verkrijgen in nog veel meer verschillende kleuren en stoffen en met onderstel in zwart, wit of chrome (hoogwaardige KVADRAT stoffen zoals Remix, Divina Melange, Hallingdal, Sierra etc).
De schelp kan ook volledig gestoffeerd verkregen worden, zie AAC27.

Wenst u meer informatie, dan kan u mailen naar [email protected] of bellen op het nummer 09 273 98 80. U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen waar u alle stalen kan bezichtigen en we u graag verder helpen!

 

specifications

De AAC26 stoel is verkrijgbaar met de kuip in tal van verschillende kleuren en met zwart, wit, chrome of gekleurd onderstel

Kuip: de buitenzijde is vervaardigd uit polypropyleen (verschillende kleuren beschikbaar) , de binnenzijde is gestoffeerd.

Gestoffeerd: de kuip van deze stoel is gestoffeerd aan de binnenzijde. De foto's tonen slechts enkele voorbeelden van stoffen en kleuren. De stoel kan echter verkregen worden in heel wat verschillende soorten stof (Surface, Remix2, Steelcut Trio, Divina Melange Hallingdal, Canvas, Coda, Sierra etc...) en een uitgebreid kleurenpalet. De stoffen zijn allemaal hoogwaardige KVADRAT stoffen (90% wol)

Wenst u hierover meer info, dan kan u mailen naar [email protected] of bellen op het nummer 09 273 98 80. U kan ook onze showroom bezoeken in Drongen waar u alle stalen kan bezichtigen en we u graag verder helpen!


Onderstel:  gemaakt van staal en verkrijgbaar in zwart, chrome of wit
Afmetingen:
b 59 x d 52 x h 79 (zithoogte 46)
Buitengebruik: nee

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen