Extra tafelpoot - CPH30 Copenhague Table EXTENDABLE

Levertijd: 3 weken
Merk: HAY

CPH30 EXTENDABLE - Extra tafelpoot - HAY

De Copenhague collectie - ontworpen door de broers Bouroullec en ondertussen al klassiekers van HAY - werd uitgebreid met een verlengbare versie van de CPH30 tafel! 

De extendable CPH30 is het perfecte compromis: door de optie om tot 4 extra tussenstukken toe te voegen, kan je de tafel uitbreiden tot een lengte die perfect past binnen jouw ruimte! Wil je geen tafel die te veel plaats inneemt, maar bij gelegenheid wel genoeg plaats biedt voor familie en vrienden? Of zijn de standaardafmetingen van de CPH30 tafel net niet passend voor jouw leefruimte of eetkamer? Dan is deze tafel waarschijnlijk wat je zoekt!

Het tafelblad is beschikbaar in linoleum, laminaat en eik fineer. Dit kan worden uitgebreid met extra tussenstukken en zijn beschikbaar in linoleum en laminaat (niet in eik fineer). Vanaf 3 tussenstukken wordt aangeraden om ook gebruik te maken van de extra tafelpoot.

Het tafelblad moet bij levering nog gemonteerd worden op de tafelpoten. Hiervoor bieden wij u 5% zelfmontagekorting!

specifications

Afmetingen

B 4.5 x H 66cm

Materiaal

massief beuk in zwart

Vragen? Contacteer ons gerust!
We helpen je graag bij het samenstellen van jouw tafel!

← Keer terug naar de backoffice    ☼ jaarlijks verlof ☼ WINKEL gesloten van 20/07 - 08/08 ☼ WEBSHOP OPEN! we versturen terug pakjes vanaf 04/08 ☼ Verbergen