CPH30 Copenhague Table EXTENDABLE - 160/310 x 80 cm

Levertijd: 8 weken
Merk: HAY

CPH30 EXTENDABLE - 160/310 x 80 cm - HAY

De Copenhague collectie - ontworpen door de broers Bouroullec en ondertussen al klassiekers van HAY - werd uitgebreid met een verlengbare versie van de CPH30 tafel! 

De extendable CPH30 is het perfecte compromis: door de optie om tot 4 extra tussenstukken toe te voegen, kan je de tafel uitbreiden tot een lengte die perfect past binnen jouw ruimte! Wil je geen tafel die te veel plaats inneemt, maar bij gelegenheid wel genoeg plaats biedt voor familie en vrienden? Of zijn de standaardafmetingen van de CPH30 tafel net niet passend voor jouw leefruimte of eetkamer? Dan is deze tafel waarschijnlijk wat je zoekt!

Het tafelblad is beschikbaar in linoleum, laminaat en eik fineer. Dit kan worden uitgebreid met extra tussenstukken en zijn beschikbaar in linoleum en laminaat (niet in eik fineer). Vanaf 3 tussenstukken wordt aangeraden om ook gebruik te maken van de extra tafelpoot.

Het tafelblad moet bij levering nog gemonteerd worden op de tafelpoten. Hiervoor bieden wij u 5% zelfmontagekorting!

specifications

Afmetingen

L 160 (max. uitbreidbaar tot 310 cm) x B 80 x H 74 cm.

De CPH30 Extendable is ook verkrijgbaar in afmetingen 200/400 x 90 cm en 250/450 x 90 cm.

Materiaal

Frame/onderstel: gelakt eik, matgelakt eik, zwartgebeitst eik.
Tafelblad: 24mm multiplex met zwart linoleum, grijs linoleum, off white linoleum, wit laminaat, gelakt eik fineer, matgelakt eik fineer of zwartgebeitst eik fineer.

Niet alle combinaties van bovenstaande opties zijn mogelijk. Er verschijnt een melding wanneer de door jou gekozen combinatie niet mogelijk is.

Vragen? Contacteer ons gerust!
We helpen je graag bij het samenstellen van jouw tafel!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen