Headdemock Sunbrella-stof

Levertijd: 1 week
Merk: Fatboy

Headdemock Sunbrella hangmat - Fatboy 

Opgepast: headdemock Sunbrella is pas terug leverbaar 30/09 !!!!!!
Dit is zo in iedere winkel, aangezien Fatboy pas dan terug stock heeft. Bestel alvast nu in pre-order, zodat je meteen als eerte beleverd wordt.

De Headdemock Sunbrella hangmat van Fatboy is de nieuwkomer onder de hangmatten! De super zachte Sunbrella-stof zorgt voor echte luxe!
Dankzij het sympathieke oversized design geschikt voor meerdere personen! De luxueuze hangmat is niet afhankelijk van touw of boom, maar wordt bevestigd aan een solide draagsysteem. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een hangplek te creëren in de tuin of op het balkon. De Headdemock is gemaakt van duurzame materialen. De Sunbrella stof is waterafstotend en UV resistent waardoor je jarenlang kunt genieten! 

De Headdemock Sunbrella-stof is inclusief hangmat en frame. Exclusief kussen. 

 

Levering enkel in België.

specifications

Afmetingen:

270 x 138 x 110 cm

Gewicht:

23.35 kg

Materiaal:

De hangmat zelf wordt gemaakt uit Sunbrella, een stof die UV- en waterbestendig is. De opvulling van de hangmat is uit 100% polyester. Het frame wordt gemaakt uit metaal en rubber. 

Onderhoud:

De hangmat is vuil-en vocht afstotend: eenvoudig te reinigen met lauw water en neutrale zeep
De handige bijgeleverde draagzakken zorgen ervoor dat je hem gemakkelijk opbergt aan het einde van de zomer.

← Keer terug naar de backoffice    ☼ jaarlijks verlof ☼ WINKEL gesloten van 20/07 - 08/08 ☼ WEBSHOP OPEN! we versturen terug pakjes vanaf 04/08 ☼ Verbergen