Instax Mini 90 camera

Levertijd: 5 dagen
Merk: Instax

Fujifilm - Instax mini 90

Dit is de Fujifilm Instax 90 Neo Classic in retro stijl. Het is een instant camera met een lange sluitertijd en double-exposure functie zodat je creatief foto's kan nemen. 

De Instax 90 biedt vijf verschillende programma's zodat je altijd goede foto's neemt. Voor landschappen is er een programma dat meer scherpte en diepte biedt en voor het concentreren op iets op afstand kan het brandpunt van de camera worden aangepast. De ingebouwde statiefaansluiting laat je toe om de camera op een statief te zetten en foto's te nemen met een langere sluitertijd. Het Kinderprogramma, in tegenstelling, geeft een kortere sluitertijd zodat bewegingen de foto niet wazig maken. Dubbele verlichting en de verlichting van de achtergrond kunnen ook helpen om betere foto's te nemen. Zo heb je alle instellingen die je nodig hebt voor het perfecte kiekje.

specifications

Deze camera gebruikt de Fuji Instax Mini Colorfilm. Dit moet je apart aankopen.

- 91 x 57 x 113 mm

- inclusief Schouderriem, garantiekaart, NP-45A oplaadbare accu en BC-45C batterijlader

- afmeting foto's: 5,4 bij 8,6 cm

← Keer terug naar de backoffice    ! JAARLIJKS VERLOF vanaf maandag 22/07 t.e.m. zaterdag 10/08 - bestellingen geplaatst in deze periode worden verwerkt vanaf 8/08 ! Verbergen