Jar Large Calathea

Levertijd: Op voorraad
Merk: Growing Concepts

Growing Concepts - Jar Large Calathea

Dit product wordt niet verzonden. Enkel op te halen in onze winkel te Drongen!

Geef de planten van Growing Concepts een mooie plek in je interieur en zie hoe hij langzaam groeit! Heb je graag wat meer groen in huis, maar niet genoeg tijd voor onderhoud? Dit gesloten terrarium heeft nauwelijks onderhoud nodig. De ideale oplossing dus!

De calatheaplant staat gekend om zijn prachtige bladtekeningen. Ze lijken wel met de hand geschilderd. Deze plant heeft de bijnaam 'living plant' gekregen omdat ze ritselen bij beweging en sluiten als het nacht is. Zodra de zon opkomt openen de bladeren zich weer.

Over Growing Concepts

De natuur speelt een hoofdrol in alles wat Growing concepts maakt en doet. Ze zorgen ervoor dat alles op ambachtelijke manier geproduceerd wordt, dicht bij huis en zo duurzaam mogelijk, vaak in samenwerking met lokale makers. Het glaswerk is mondgeblazen en afkomstig van gerecycled glas. Het houtwerk wordt handgemaakt door een 'buurbedrijf' in Haarlem. Ze werken samen met kwekers uit Nederland en Denemarken met een MPS-certificaat

Growing Concepts wil de wereld groener maken. Hun visie is dat planten niet alleen essentieel zijn voor onze leefomgeving, maar dat ze ook mooi en decoratief zijn.

specifications

plant

Calathea

afmetingen

H 30, Ø 18 cm

materiaal

glas

onderhoud

plaatsing plant: niet in direct zonlicht

temperatuur: 15°C tot 20°C

enkel op te halen in onze winkel in Drongen! 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen