Karaf Terracotta - Zusss

Levertijd: Op voorraad
Merk: Zusss

Karaf Terracotta - Zusss

Deze karaf is gemaakt van terracotta aardewerk, en is daarmee heel hip! Zet hem in je keuken met een paar pollepels erin of in de woonkamer met een bos droogbloemen. Deze karaf mag gezien worden!

Karaf van aardewerk

Deze karaf heeft een recht model, een groot handvat en een sierlijke schenktuit. Dit geeft hem een basic uitstraling, wat wordt versterkt door de terracotta kleur en het aardewerk.


Karaf en bloempotten voor buiten

Je kunt de karaf niet alleen binnen gebruiken, maar buiten staat ie ook leuk met een geplukt weideboeketje erin. Let op: gaat het vriezen? Haal de karaf dan even naar binnen. Terracotta aardewerk heeft namelijk als kenmerk dat het kwetsbaar kan zijn. Zou zonde zijn als het even onder nul is en de karaf beschadigt. Typerend voor aardewerk is het ook dat de kleuren van dit natuurproduct kunnen variëren en het niet compleet waterdicht is, pas dus op met vloeistoffen. Wij geven de voorkeur aan uitsluitend decoratief gebruik.

specifications

Formaat: Ø12x18cm

Materiaal: aardewerk

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen