Katoen tapijt 170 x 240 cm

Levertijd: 1 week
Merk: Rug Solid

Katoen tapijt 170 x 240 cm - Rug Solid

Dit katoenen tapijt van Rug Solid is een handgeweven en duurzaam product. De katoenen strips waaruit het tapijt is gemaakt, zijn zorgvuldig geselecteerd en bij elkaar gebracht, om het tapijt subtiele nuances en een levendige uitdrukking te geven.

De katoenen tapijten zijn gemaakt van een verscheidenheid aan katoenen strips die afkomstig zijn van de internationale mode-industrie. Nadat de strips lokaal op de veiling zijn aangekocht, worden ze naar het dorp gebracht waar ze verwerkt worden.

Wanneer de tapijten geweven zijn, worden ze geverfd afhankelijk van de kleuren van de gerecycleerde stroken en de kleur van het laatste vloerkleed. Dit proces zorgt er echter voor dat u een duurzaam en echt uniek tapijt krijgt.

specifications

Afmetingen: 170 x 240 cm

Materiaal: Resten katoen van de mode-industrie

Onderhoud: Dagelijkse schoonmaak kan worden gedaan met de stofzuiger of door het kleed te kloppen. Als het tapijt bevlekt is, kan het wassen in de machine op 30 graden celcius. Rek het tapijt uit en laat het op een tafel of op de grond drogen.

← Keer terug naar de backoffice    ! JAARLIJKS VERLOF vanaf maandag 22/07 t.e.m. zaterdag 10/08 - bestellingen geplaatst in deze periode worden verwerkt vanaf 8/08 ! Verbergen