Koeltas Zooo - Zusss

Merk: Zusss

Koeltas Zooo - Zusss

Handige koeltas om onderweg je boodschappen en drankjes koud te houden. Hoe leuk, uiteraard heeft de tas een herkenbare Zusss tekst.


Koeltas net zo ruim als een koelbox

Deze koeltas is gemakkelijk mee te nemen en ook nog eens hartstikke ruim. Je kunt hem gemakkelijk opvouwen waardoor die in je achterbak voor het boodschappen doen, of in je bagage voor mee op vakantie, nauwelijks ruimte inneemt. De tas is gemaakt van tyvek, wat lijkt op papier maar niet scheurt en vloeistofdicht is. De tas is af te sluiten met een rits, waardoor de kou nog langer in de tas blijft. Aan de rits zit een stoer Zusss greepje om de rits dicht te maken. Aan de binnenkant vind je een thermische folielaag. De tas is te dragen met twee hengsels en voorzien van een typische Zusss tekst.


Handige koeltas voor onderweg

Een koeltas is altijd handig voor mee op weg naar de leukste uitjes. Op vakantie, naar het strand of een lange autorit? Deze koeltas houdt jouw drankjes koud.

specifications

Formaat: 38,5x36x11cm

Materiaal: tyvek

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen