Interieuradvies

Ben je op zoek om ruimtes te restylen, maar door het overaanbod geraak je er niet goed uit?
Wij kunnen jou een moodboard bezorgen met de ideale oplossing voor jouw interieur, gemaakt op maat door onze interieurarchitect Jeroen!

Wat hebben we hiervoor nodig?
Stuur ons een digitaal plan of ingescande plattegrond (en eventueel snedes), foto's genomen vanuit elke kamerhoek, een korte omschrijving van je verwachtingen, ideëen en dromen,... naar [email protected]

Na aankoop van het online interieur advies, starten we aan je moodboard.
Wij gaan op zoek naar meubels, sfeerverlichting, tapijten en accessoires die het plaatje perfect doen kloppen en presenteren in een moodboard zoals je hier een voorbeeld van ziet, daarbij geven ook een lijstje met de voorgestelde producten mee. Je ontvangt dit moodboard binnen de 5 werkdagen per mail zodat je snel aan de slag kan!

VERDIEN JE ADVIES TERUG !

... per aankoopschijf van 1000 euro krijg je 75 euro korting op uw moodboard, koop je voor 4000€, dan betalen we het verschuldigd bedrag terug en is je moodboard GRATIS!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen