Perch logeerlade & verticale ladder

Levertijd: 3 weken
Merk: Oeuf

Logeerlade met verticale ladder - Oeuf 

Met dit rolbare bed van Oeuf kom je nooit plaats te kort. Rol dit bed onder het Perch stapelbed en je verliest geen plek. Als er een vriend of vriendin blijft slapen trek je hem er gewoon weer vanonder het bed. Geen matras, geen probleem. Gebruik de extra plaats om dingen in op te bergen. 

Naast het rolbed komt dit ook met een lader. Die hang je verticaal zodat hij het gebruik van het rolbed niet belemmert. Geen extra aankoop nodig. 

Zelf te monteren. 

De matrasmaat die je nodig hebt in dit bed is met 89 x 192 cm niet bepaald standaard. Wij bieden ook een passend en comfortabel matras aan bij dit logeerbed.

Ecologisch verantwoord

Oeuf NY hecht sterk aan een duurzame productie en heeft een scherp oog voor mens en milieu. Zoals alle meubels van Oeuf is ook de logeerlade ecologisch helemaal verantwoord! Er wordt gewerkt met hout uit FSC gecontroleerde bossen, lijmen bevatten een minimum aan schadelijke stoffen zodat de uitstoot van formaldehyde ruim binnen de normen blijf en de finish is natuurlijk op waterbasis.

specifications

Afmetingen: 192 × 93 × 18 cm (lxbxh)
Materiaal: berkenhout

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    ☀️ LIVINGDESIGN is eventjes in verlof ☀️ Blijf gerust online bestellen, vanaf 02/08 verzenden wij terug de orders. Verbergen