Airplants

€11,00
Airplants
In winkelwagen

Airplants, ideaal voor wie geen groene vingers heeft! 

De luchtplanten van Corsa Air Plants worden gebruikt in zowel kantoorruimtes, horeca als bij je thuis. Tillandsia is een van de sterkste plantensoorten ter wereld en is in vele soorten verkrijgbaar. Het zijn epifyten, wat wil zeggen dat ze groeien in de natuur op bomen en cactussen, met name in Midden- en Zuid-Amerika.  De wortels dienen alleen voor vasthechting.  Tillandsias halen hun water en voeding uit de lucht door middel van hun bladeren.  Tillandsias hebben weinig verzorging nodig. Een paar keer vernevelen per week en zonlicht houden je plantjes mooi en gezond! Hang je plantjes op met een leuke, decoratieve glasbol, of gewoon aan een koordje of met een originele himmeli!

Ben jij iemand zonder groene vingers, dan zijn deze luchtplantjes ideaal voor jou. De Tillandsia airplants hebben geen wortels en halen water en voedingsstoffen uit de lucht. De Tillandsias worden hierdoor ook wel luchtplanten genoemd. Een beetje liefde en af en toe wat bevochtigen en je hebt een prachtig stukje natuur in huis!

← Keer terug naar de backoffice    GRATIS levering (>40€) - 5% GetrouwheidsKORTING - Stoelen-ACTIE: 10% KORTING vanaf 6 stoelen. Verbergen