The Line

THE LINE

THE LINE is een jong, Frans merk dat de mooiste skylines van metropolen transformeert in design objecten die je op de muur kunt bevestigen – het is aan jou of je kiest voor een klein óf groot formaat.

Het designmerk snijdt elke iconische skyline met uiterste precisie uit een stalen plaat, waardoor jij een uniek aandenken aan jouw favoriete stad aan de muur kunt hangen.

Alle producten worden ontworpen en geproduceerd in Frankrijk. THE LINE reist de wereld over om foto’s te maken van steden en verandert deze foto’s in tijdloze, smalle en verfijnde lijnen. De lijntekeningen zijn vervaardigd uit een 1,5mm dikke solide staalplaat met een zwarte coating.

Maak een collectie van over de hele wereld, Parijs, Londen, naar New York. Het is een geweldige aanvulling op uw woonkamer, slaapkamer of kantoormuur. Het is het ook een perfect cadeau voor elke gelegenheid.

← Keer terug naar de backoffice    ☼ jaarlijks verlof ☼ WINKEL gesloten van 20/07 - 08/08 ☼ WEBSHOP OPEN! we versturen terug pakjes vanaf 04/08 ☼ Verbergen