Cîme

Cîme is hét beautymerk voor mensen met een gevoelige huid.

Anke en Isabel richtten het beautymerk Cîme op in 2012. Ze gebruiken een maximum aan natuurlijke en gecertificeerde biologische ingrediënten in hun formules. Ze gebruiken geen parabenen, phenoxyethanol, synthetische parfums, propylene glycol en siliconen. Dankzij kwalitatief hoogwaardige ingrediënten die rijk zijn aan antioxidanten, vitamines en essentiële vetzuren, kunnen ze producten ontwikkelen die echte resultaten opleveren voor de huid.

Bij elk product dat wordt aangekocht, schenkt CÎME een deel van de opbrengst aan het ‘Little Doctors’-programma van de NGO Nepal Trust!

De bestsellers van Cîme zijn de ‘Herstellende dag & nachtcrème’ die een boost heeft aan de elasticiteit van de huid. De ‘Kissed by a rose – serum’ helpt om fijne lijntjes in het gelaat te verminderen. De ‘Green tea Cîme - Verstevigende bodylotion’ bevordert de bloedcirculatie van het lichaam.

De Cîme workshops 

In samenwerking met Livingdesign organiseert Cîme vaak workshops. Tijdens deze workshops leer je van alles bij over natuurlijke huidverzorging en kan je bovendien de producten zelf uittesten! Een echte aanrader! 

Contacteer [email protected] voor meer informatie. 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen