Declercq Mobilier

Geen producten gevonden...

Declercq Mobilier, buismeubilair in een nieuw jasje!

Declercq Mobilier staat voor meer dan 60 jaar vakmanschap in buismeubilair. Dit familiebedrijf dat al sinds 1952 de referentie is voor schoolmeubilair heeft dankzij de kwaliteit en de stevigheid van haar meubilair intussen een stevige reputatie opgebouwd. In 2008 namen Anne en Laurent, een jong koppel gepassioneerd door design en meubilair, het familiebedrijf over om dit erfgoed te bewaren.
Zij stelden zich tot doel om een ‘fun’ factor een moderne toets aan het buismeubilair toe te voegen en gingen hiervoor samenwerkingen aan met diverse designers. Ze zochten naar nieuwe creatieve pistes om de knowhow van Declercq en de kwaliteit van hun buismeubilair te promoten! Op die manier werd Declercq tot op vandaag dé referentie voor creatief design buismeubilair, 100% made in België. 

Vandaag ogen de stoelen fris en vrolijk en refereren ze toch nog steeds naar het favoriete schoolmeubilair uit de jaren 1952. De onderstellen in staal zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zowel pasteltinten als gedurfde kleuren! De collectie van Declercq Mobilier omvat ondermeer stoelen, krukjes, barkrukken en tafels. De meubelen kunnen overal ingezet worden, zowel voor gebruik in de horeca als voor thuisgebruik.

Wens je een origineel accent toe te voegen aan je ruimte? Een authentiek stuk, maar toch modern en vrolijk? Dan ben je bij Declercq Mobilier aan het juiste adres!

Ontdek onze Declercq Mobilier BESTSELLERS:

Dit fris en vrolijk merk heeft absolute toppers. De ML stoel eik is hun absolute bestseller. Naast deze ML stoel eik is ook de ML barkruk eik een absolute must-have!

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen