Dopper

Met de Dopper drinkfles kan je jouw steentje bijdragen aan het milieu! 

Dopper streeft naar een wereld waar mensen zich bewust zijn van het milieu, waar we actief de hoeveelheid single-use plastic afval verminderen en waar iedereen toegang heeft tot veilig drinkwater.

Dopper is een populair merk die een innovatieve productlijn aanbiedt van duurzame design flessen voor drinkwater. Met de herbruikbare Dopper drinkflessen kunnen ze de toegang vergroten tot veilig drinkwater voor mensen over de hele wereld, daarbij zorgen ze ook voor een beter milieu. De Dopper drinkfles is gemaakt van 100% recycleerbare materialen die vrij zijn van schadelijke stoffen. Dat maakt de Dopper fles helemaal bpa vrij.

Naast het feit dat deze Dopper flessen goed zijn voor milieu en gezondheid, zijn ze ook nog eens hip. De Dopper flessen hebben een strak industrieel design die in alle kleuren bestaat. In hun assortiment hebben ze ook een aantal gadgets voor bij je Dopper fles zoals de Sport cap. Zo maak je van jou Dopper fles een sportieve bidon.

Kortom is Dopper een praktische en mooie designfles waarmee je een steentje bijdraagt aan milieu en gezondheid. De Dopper fles past gemakkelijk in je rugtas, sportbag en handtas. Neem hem dus overal mee naartoe en zorg zo voor minder plastic afval.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen