Elements Optimal

€199,20
Elements Optimal
€249,00
In winkelwagen

Elements Optimal, kwalitatieve meubeltjes voor de kleinsten! 

Elements Optimal is een Deens merk, opgericht in 2012 door Tor en Nicole Vitner Servé. Het is een klein familiebedrijfje dat gevestigd is in Kopenhagen. Elements Optimal, of kortweg EO, werkt vaak samen met internationale designers, zoals Takeshi Sawada, Marc Venot of Flaccidia, die innovatief zijn en leuke en originele stukken ontwerpen. Elements Optimal staat gekenmerkt voor hoogkwalitatief design en eenvoud. Ze werken met duurzame materialen en dragen kwaliteit en perfectie hoog in het vaandel. Echt vakmanschap gegarandeerd!

De ontwerpen zijn speels en tijdloos, maar tegelijk ook echte eye-catchers binnen uw interieur! Neem bijvoorbeeld de Bambi Chair of de Sheep Chair van Takeshi Sawada. Deze zijn speciaal ontworpen voor de kleinsten onder ons. Ze zijn zo elegant ontworpen dat ze ook als decoratie in de woonkamer kunnen! Zijn werk is zowel iconisch als magisch en zijn ontwerpen zijn gedurfd en speels!

Zet de Bambi in de kinderkamer of in je woonkamer en tover een glimlach op ieders gezicht!

← Keer terug naar de backoffice    GRATIS levering (>40€) - 5% GetrouwheidsKORTING - Stoelen-ACTIE: 10% KORTING vanaf 6 stoelen. Verbergen