Rekken

Woody rek HAY

De Woody rek van Hay is een moderne rekkenkast geïnspireerd op een traditionele trappenladder. Met zijn open voor- en achterkant staat deze zowel mooi in een vrije ruimte als tegen de muur geplaatst. 

Het rek heeft een simpele, constructieve look en past in ieder interieur!

Kwalitatieve en betaalbare kasten en rekjes

Livingdesign beschikt over een ruim aanbod aan kasten en rekjes van verscheidene Scandinavische merken: We Do Wood, House Doctor, Serax, String, Muuto, Normann Copenhagen, Les Gambettes, Hay, Oeuf en Opsmuk. De populairste topmerken van de kasten en rekken zijn String en Serax.

Ontdek ons uitgebreid aanbod kasten en rekjes online! Met ons aanbod ligt het accent voornamelijk op kwalitatief en betaalbaar design. Bovendien bieden we een snelle service en hebben we veel kasten en rekken op voorraad, een bijkomende troef die veel klanten bijzonder weten te waarderen.

Advies op Maat 

Wil je liever advies op maat of zie je graag de kasten en rekjes eens in onze winkel, kom dan langs in onze showroom te Drongen-Gent!

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen