Helen B

Ontdek onze helen b BESTSELLERS!

Grappig en romantisch tegelijk: dekbed Naked couple
Prachtige bekers met illustratie of quote
Verjaardagskalender

helen b: de perfecte combinatie van humor en originaliteit! 

helen b, pseudoniem voor Helen Blanchaert, is een creatieve duizendpoot uit Gent die doet wat creatievelingen doen; ze maakt van alles. Ze creëerde een heel eigen en eigenzinnig universum met haar illustraties, een universum dat ze vooral op porseleinen ontbijtservies tot leven laat komen. helen b houdt van warmte en humor en haar illustraties zijn eenvoudig en puur. Ze kiest er bewust voor om met fijne zwarte lijnen te werken en niet met kleur.  Naast de superleuke bekers: illustratie of quote en kopjes, omvat de collectie ondertussen ook prachtige dekbedovertrekken: Naked couple, Vos of Luipaard, supercoole verjaardagskalenders en handige blocnotes. Kenmerkend voor al haar werk is de speelse en vaak humoristische toets. 

Een cadeautje van helen b doet iedereen smelten!

Wil je eens niet voor een standaard cadeau gaan, kies dan voor een beker: illustratie of quote, kopje of kalender van helen b.  Supercool zijn bijvoorbeeld de tasjes met de quotes ‘zie je graag’ en ‘focus on happy’ en de originele illustraties zoals ‘happy together’, ‘jartelle’ en ‘trapeze girl’. Kies een quote of illustratie die past bij de persoon die je wil verrassen en je zal zeker scoren!

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen