Höfats

Ontdek onze outdoor-accessoires van Höfats!

Höfats is een Duits merk dat werd opgericht door Thomas Kaiser en Christian Wassermann, beiden afgestudeerd als ontwerpers. Hun slogan "Functioneel ontwerp ontmoet aandacht voor detail" maakt meteen duidelijk waar dit merk voor staat. Design en engineering zijn de 2 belangrijkste begrippen bij Höfats. Thomas en Christian zijn zowel ontwerpers als ingenieurs die deze 2 disciplines integreren in al hun producten. En dit wordt duidelijk gewaardeerd door de designwereld want ze wonnen maar liefst 26 design awards. 

Höfats brengt het vuur terug in je leven: vreugdevuren op je terras, kaarslicht op je balkon en heerlijk gegrild vlees van de open haard op je bord. Met vuur en passie creëert Höfats fascinerende producten die puristische vorm combineren met inspirerende functionaliteit.

Höfats TRIPLE 

Een populair product van Höfats is de Triple vuurschaal. Deze vuurkorf is gemaakt uit cortenstaal en in slechts enkele stappen kan je hem omtoveren tot een geheel keukentoestel, door toevoeging van een grill en/of tafeltje. Warmte en gezelligheid staan bij dit product centraal! 

JOHNNY CATCH Bottle opener

"Waarschijnlijk de beste muur-flesopener in de wereld". De Johnny Catch flesopener vangt je kroonkurken zelf op en is dus super efficiënt! De kurken worden magnetisch opgevangen of opgevangen in een beker. Door zijn dubbelzijdig 3M-tape blijft hij plakken aan de muur en heb je geen schroeven of pluggen nodig. 

Höfats CUBE 

De Cube vuurschaal is opnieuw een zeer praktisch product van Höfats die je gemakkelijk kan omdraaien zonder dat het vuur en het hout eruit valt. Als er geen vuur brandt kan je deze vuurkorf ook gebruiken als krukje of bijzettafel. Een multifunctioneel tuinmeubilair die kan omgetoverd worden tot gehele barbecue door toevoeging van de Cube Plancha, de Cube Grid en/of de Cube Board. 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen