In2Wood

Geen producten gevonden...

Fleur de kinderkamer op met de houten meubeltjes van In2wood

Matthieu Meert, een man met een passie, richtte het merk ‘In2wood’ op. Een merk dat staat voor het creëren van houten meubels met een zeer gedetailleerde afwerking. Hout speelt de hoofdrol doorheen de speelse collecties. Matthieu Meert is niet alleen de oprichter van het merk, hij doet ook alles zelf: van tekenen tot productontwikkeling tot houtbewerking.

In2wood creëert kwaliteitsvol Belgisch design dat eenvoud uitstraalt. Net zoals het leuke kinderbureautje. Hierbij is er aan elk detail gedacht. Zo is er opbergruimte vooraan. Deze uitsparing en de potloodhouder zijn gelakt in dezelfde kleur als de poten. Bij het kinderbureautje sluit het houten kinderstoeltje perfect bij aan. Alle producten van In2wood zijn afgestemd op een Normandische levensstijl. Het merk denkt niet alleen na over het design maar ook over de praktische kant is nagedacht. De stukken zijn eenvoudig te verplaatsen waardoor u de meubeltjes overal kunt plaatsen in uw interieur. Handig dus!

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen