Jaswig

€350,00
Jaswig
In winkelwagen

Jaswig, bedenker van de ergonomische Stand-Up statafels! 

Jaswig is ontstaan door een groep vrienden als start-up. Lang stilzitten op kantoor is niet gezond en daar vond de vriendengroep iets op: de standing desk. Staand werken is ergnomisch veel beter dan zittend werken. Het is belangrijk dat je je bureau kan aanpassen aan je eigen lichaam en dat je kan bewegen om zo verschillende houdingen aan te nemen.

De lancering van de eerste Jaswig serie was een enorm succes. Zo is de Stand-Up statafel van Jaswig zeer populair. Deze bestaat voor volwassenen maar ook voor kinderen. De Stand-Up statafel wordt lokaal geproduceerd uit hoogwaardig en duurzaam materiaal. De productie en het transport is zodanig doordacht dat de impact ervan op het milieu tot een minimum beperkt wordt. De Stand-Up van Jaswig is teruggebracht naar de basis, alles wat overbodig was, is weggelaten. Zo is Jaswig tot een heel pure vormgeving gekomen. Wie zorg draagt voor zijn lichaam, denkt aan Jaswig!

← Keer terug naar de backoffice    GRATIS levering (>40€) - 5% GetrouwheidsKORTING - Stoelen-ACTIE: 10% KORTING vanaf 6 stoelen. Verbergen