Kreafunk

€109,00
Kreafunk
In winkelwagen

Kreafunk: muziek verpakt in een mooi design

Het merk Kreafunk is opgericht in 2011 door de twee ambitieuze jongeheren: Kenneth & Ruben. Ze vervaardigen innovatieve en minimalistische audioproducten. De boodschap die ze willen verspreiden is dat we van het leven moeten genieten. Bij feest hoort natuurlijk muziek en daar speelt Kreafunk op in. De producten van Kreafunk zijn stijlvol en tegelijkertijd ook zeer functioneel. Alle audioproducten zijn gemakkelijk mee te nemen onderweg of op reis.

De Kreafunk toppers!

Toppers in de collectie zijn de Amove en Agroove. Amove is een hippe, kleine speaker met een prachtig design, deze speaker is draadloos en connecteert via Bluetooth met uw smartphone. Maar ook de Agroove is zeer leuk want met zijn geweldig design is het geluid nog mooier. Naast de Amove en Agroove mag ook de Aglow zeker niet ontbreken. Deze speaker is spatwaterdicht en bevat ook LED verlichting, ideaal dus voor op een leuke zomeravond!

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen