Mad About Mats

Pagina 1 van 2

De hippe vloer- en deurmatten van Mad About Mats!

Mad About Mats is een jong Belgisch merk dat is opgericht in 2015 door Anne-Helena Degandt. Het merk staat bekend door zijn vloer- en deurmatten die met liefde en enthousiasme zijn gemaakt. Mad About Mats maakt komaf met het saaie imago van de klassieke vloermatten. De matten zorgen voor magie door de alledaagse deurmatten een trendy look te geven waardoor ze passend zijn in elk interieur. Daarnaast hebben de matten ook een hoge kwaliteit. Zo absorberen alle matten van Mad About Mats stof en vuil en houden ze het huis proper. Doordat de matten stofdeeltjes vasthouden verbetert de luchtkwaliteit. De matten zijn ook zeer praktisch. Elke Mad About Mats mat is voorzien van een antislip backing waardoor ze niet wegglijden en bovendien gemakkelijk zijn in onderhoud. Neem dus zeker een kijkje naar de collectie van Mad About Mats! Deze matten zorgen ervoor dat je jouw huis tot een droomhuis kunt maken.

Mad About Mats heeft zowel zachte matten (touch) voor binnenshuis als harde matten (scraper) die outdoor gebruikt kunnen worden.

Een mat is een interieuritem dat een verhaal vertelt over wie je bent en wat je graag doet. Mad About Mats wil iedereen een mat aanbieden dat aansluit bij hun personaliteit en stijl. Het merk wilt dat mensen zichzelf zijn, trots zijn, zot zijn, romantisch zijn, .. maar altijd ‘Mad About Mats’. Wij zijn alvast fan van het merk met onze favorieten: harde mat bailey scraper en de harde palm scraper matten.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen