Men's Society

Geen producten gevonden...

Originele cadeau kits met het merk Men society!

Men society, die opgericht is in 2012, is een Brits productieontwerphuis. Hun doel is om het idee van de geschenken van mannen opnieuw te definiëren. Om producten te maken die cultureel relevant zijn met een diep gevoel van Britse kwaliteit, vakmanschap en humor. Van toonaangevende natuurlijke cosmetica tot huishoudelijke artikelen en geschenken.

Vanuit hun studio in Norfolk ontwerpen en maken ze al hun cosmetica en kits met de hand. Ze produceren elk van hun natuurlijke verzorgingsproducten in kleine batches, om de ingrediënten zo vers en krachtig mogelijk te houden.

Een origineel cadeau uit hun collectie is de ‘Damn handsome beard grooming kit’. Die zorgt ervoor dat de baard van de man een goede verzorging kan krijgen. Daarnaast is de ‘Stow away travel kit’ een must-have voor mensen die vaak onderweg zijn. Ook de ‘Festival survival kit’ is een handig cadeau voor een fervente festivalganger.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen