Meraki

Pagina 1 van 2

Genieten van de ziel van Meraki

De producten van Meraki zijn ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en geïnspireerd door de Scandinavische levensstijl. Ze zijn gemaakt met liefde en respect voor natuur en mens. Het woord Meraki is afkomstig uit het Grieks en betekent zoveel als de liefde of de ziel die iemand in zijn of haar werk stopt.

Ze doen grondig onderzoek naar geuren en voedzame ingrediënten (zoals sojawax, walnoten en zeezout) en de activerende werking daarvan op de huid. Het merk gebruikt geen parabenen, kleuringen of andere nodeloze toevoegingen.

Ontdek de (h)eerlijke lifestyle-lijn van Meraki

Meraki is het universum van comfort en wellness dat je uitnodigt om van kleine, dagelijkse zelfzorg momentjes, momenten van rust te maken. Creeër jouw Meraki moment met 1 van de heerlijke geurkaarsen, geurstokjes of giftboxen.

Een bestseller is de Meraki muurbeugel in zwart, goud of zilver voor de dispensers van Meraki of Wellmark

Advies op maat

Wil je graag advies op maat of bekijk je liever de showmodellen in onze winkel? Kom dan langs in onze conceptstore te Drongen-Gent! Of shop naar hartenlust online! Ons team gaat vervolgens met plezier aan de slag om jouw bestelling zo snel mogelijk te verzenden.

We streven elke dag naar een aangename klantenservice en een inspirerend aanbod van duurzaam en betaalbaar design.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen