Moebe

Met MOEBE geef je je interieur dat tikkeltje meer

Het Deense label MOEBE werd in 2014 opgericht en bestaat uit een meubelmaker Andes Thams en twee architecten Martin D. Christensen en Nichoals Oldroyd. Het uitgangspunt bij Moebe is dat de wereld op zich al ingewikkeld genoeg in elkaar zit. Daarom houden ze het graag simpel en leggen ze bij al hun ontwerpen de focus op de essentie van het product. Het doel is om het ontwerp naar de meest eenvoudige vorm terug te brengen en zo inspirerende en authentieke producten te creëren. Producten die gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken zijn en toch een hoge esthetische waarde hebben. Ze maken daarbij gebruik van mooie kwalitatieve materialen zoals eikenhout en aluminium.

De eenvoudige maar prachtige Moebe frames 

Het perfect voorbeeld van een simpel maar uiterst verrassend design zijn de MOEBE frames. Deze prachtige transparante kaders hebben een heel eenvoudig ontwerp maar zijn uiterst veelzijdig. Deze bestaan in het eik, wit of zwart en in verschillende formaten. Dankzij het volledig transparante middenoppervlak zit je niet vast aan een formaat en kan je bovendien vanalles inlijsten. Van gewone posters en foto’s tot collages en bladeren of bloemen.

Moebe floating leaves: geef je interieur een originele groene toets

Wil je origineel uit de hoek komen? Kies dan voor de floating leaves van Moebe. Prachtige bladermotieven met een speciale printtechniek aangebracht op een transparant en speciaal ontworpen voor de Moebe kaders. Zo geef je elke ruimte meteen een frisse groene toets.

Moebe Pinch: eenvoud siert

Eenvoud siert en daar is de Pinch van Moebe de perfecte illustratie van. Prachtig ontwerp en superhandig om allerhande kleine spulletjes, lijstjes of decoratie mee op te hangen. Een echte topper dus!

Ontdek zeker ook de rest van het Moebe gamma, zoals de prachtige Side bijzettafel en de prachtige wandspiegelDeze zijn steeds verkrijgbaar in verschillende formaten. 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen