tafels

Tafels Muuto 

De tafels van Muuto zijn minimalistisch en eenvoudig. Bovendien zijn deze verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. 

Scandinavische design tafels: kwalitatief & betaalbaar!

Een echte bestseller is de Base tafel met zijn slanke, lichtgewicht maar sterk karakter. Hij kan gebruikt worden als eettafel maar ook als werktafel. 

Ook de 70/70 tafel heeft een uniek design dat past in elk interieur. De designstudio heeft het doel om het gewone leven minder gewoon te maken door subtiele maar effectieve veranderingen aan te brengen in ontwerp en functie. Deze tafel is gemaakt uit aluminium. 

Onze merken voor tafels die wij ook in ons aanbod hebben zijn: OpsmukHayMuuto, Declercq Mobilier, Normann CopenhagenSeraxLes Gambettes en String.

Ontdek ons uitgebreid aanbod aan tafels online. Met ons aanbod ligt het accent voornamelijk op kwalitatief en betaalbaar design. Bovendien bieden we een snelle service en hebben we veel tafels op voorraad, een bijkomende troef die veel klanten bijzonder weten te waarderen.

Advies op maat!

Wil je liever advies op maat of zie je graag de tafels eens in onze winkel, kom dan langs in onze showroom te Drongen-Gent!

← Keer terug naar de backoffice    ! Mogelijke vertraging door COVID ! ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen