verlichting

Pagina 1 van 2

Unieke lampen van Muuto

Met hun eenvoudig ontwerp maakt de verlichting van Muuto elk interieur uniek. De bekendste lamp is de E27 hanglamp LED. Deze lamp heeft een rubberen siliconen kabel. Kabel en fitting zijn altijd uitgevoerd in dezelfde kleur. Deze hanglamp is beschikbaar in verschillende hedendaagse kleuren waarmee u een accent kunt aanbrengen in de living, keuken of eetkamer.

Een andere echte bestseller is de Muuto Fluid hanglamp. Door zijn zachte rondingen lijkt deze lamp op een waterdruppel. Hierdoor verandert de lichtinval subtiel met het veranderen van de kijkhoek. De Fluid is een perfecte bureaulamp want hij straalt het meeste licht naar onder, waardoor uw tafel of werkplek altijd voldoende belicht wordt. 

De Ambit lamp heeft een lampenkap die met de hand gepolijst is en uiteindelijk met de hand geschilderd in 5 prachtige kleuren. De gekleurde buitenkant van de lamp vormt een bijzonder mooi contrast met de witte binnenkant. Deze lamp bestaat ook in een paar van drie namelijk de Ambit rail.  

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen