Nobodinoz

Nobodinoz: kleurrijk design voor de kinderkamer!

Nobodinoz is een kleurrijk design merk, sinds 2012 gevestigd in Barcelona. Met hun vrolijke decoratie- en speelgoedlijn ontwerpen ze duurzame betaalbare producten van hoge kwaliteit. Ze creëren milieuvriendelijke producten met frisse prints die je onderling superleuk met elkaar kan combineren. De hele collectie wordt met veel zorg op een eerlijke wijze geproduceerd in Europa, met name in Spanje en Frankrijk. Hierbij wordt enkel gebruik gemaakt van veilige materialen zonder giftige verven. Minimalistische en pure ontwerpen gemaakt uit mooie duurzame stoffen, gemaakt om generaties lang mee te gaan! 

Nobodinoz garandeert uren speelpret!

De prachtige tipi’s van NOBODINOZ staan garant van uren speelplezier! Ze ogen niet alleen mooi in de speel- of kinderkamer maar evengoed in de woonkamer. Met wat kussens erin en een zachte speelmat wordt dit gegarandeerd het lievelingsplekje van de kids!
De collectie omvat omvat naast tipi’s, kussens en speelmatten ook nog poefs in allerlei kleuren en formaten. Ideaal om in de kinderkamer een heerlijk loungehoekje te installeren en bovendien ook erg leuk als je tieners in huis hebt! Veel speelgoed in huis? Met de handige opbergmanden van Nobodinoz is dit altijd snel opgeruimd!

Onze Nobodinoz BESTSELLERS:

De superleuke tipi's van Nobodinoz zijn ideaal om in te spelen of om lekker in te luieren. Onder de poefs zijn de Timbuktu en de Essaouira ook echte toppers! 

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen