Normann Copenhagen

Pimp je interieur met de vernieuwende designproducten van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is een relatief jong bedrijf dat in 1999 werd opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw. De eerste Flagship Store was een feit. De twee Deense mannen creëerden daarna een groot succes door hun eerste lamp – de Norm 69 lamp- op de markt te brengen. In de jaren die volgden ontstonden veel producten en samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers en talenten uit de hele wereld. Zo werkten Jesper K., Thomsen, Tom Stepp, Francis Cayouette en Ole Jensen regelmatig samen met Normann Copenhagen. Normann Copenhagen heeft sinds 2002 al meer dan veertig awards op haar naam gezet voor productdesign.

Vandaag introduceert Normann Copenhagen nog steeds vernieuwende designproducten met lef. Het bedrijf blinkt vooral uit in de vervaardiging van designlampen, kasten, (bijzet)tafels, glazen en allerlei designaccessoires. De kleurkeuze van de producten wordt aangepast in de loop der jaren, meestal afgestemd op de trends die je terugvindt in de modewereld. Normann Copenhagen ontwikkelt zich continu. 

Ontdek onze Normann Copenhagen BESTSELLERS:

De topper onder stoelen is de Form Chair Eik. Daarnaast is de Form Barstool Eik de favoriet die eruit blinkt bij de barstoelen. 

Normann Copenhagen biedt ook verschillende accessoires in Scandinavische stijl aan, met onze favoriet: de little bird. Deze werd ontworpen door Jan Christian Delfs. Ze zijn gemaakt van massief eik met een karakteristieke bek als detail. Ook de exclusieve cognacglazen zijn echte toppers. Met deze glazen drink je je aperitief in stijl.

Onder de verlichting springt de Amp Hanglamp er bovenuit.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    ! Mogelijke vertraging door COVID ! ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen