Olli Ella

Geen producten gevonden...

Olli Ella, design die het speelse naar boven haalt 

Olli Ella haalt het speelse naar boven. Het merk Olli Ella is in 2009 opgericht door twee zussen: Chloe en Olivia Brookman in Londen. Ze haalden hun inspiratie uit hun kinderen en door hun eigen kindertijd. Ondertussen is het merk wereldwijd bekend. De producten zijn nostalgisch en modern tegelijkertijd. Ook hechten de zussen veel belang aan het ethische aspect. De productie gebeurt daarom op een ethische wijze waarbij er gebruik wordt gemaakt van natuurlijke en handgemaakte materialen.

Olli Ella biedt een brede collectie aan van kindermeubels, speelgoed, manden en nog veel meer. De producten zijn speels, iconisch en vooral mooi gemaakt. Zoals bijvoorbeeld de Piki Basket PicknickmandDeze picknickmand van Olli Ella maakt de theekransjes van kindlief extra leuk. Steek er wat lekkers of wat speelgoed in en ga samen op stap!

Ook van de manden van Olli Ella zijn wij fan! De manden zorgen voor een warme sfeer in elke ruimte van je huis! Gebruik ze om er je planten mooi in te presenteren of als opbergmand, magazinehouder, wasmand of boodschappentas.

← Keer terug naar de backoffice    ! JAARLIJKS VERLOF vanaf maandag 22/07 t.e.m. zaterdag 10/08 - bestellingen geplaatst in deze periode worden verwerkt vanaf 8/08 ! Verbergen