OMY

OMY: kleurplezier voor iedereen

Het jonge merk OMY DESIGN & PLAY richt zich op allerlei papier design voor de hele familie, met o.a. leuke kleurposters, placemats en stickers. Mooie speelse en vrolijke producten met een herkenbaar origineel design die zowel jong als oud speelplezier bezorgt!

Achter dit Franse label schuilen 2 Parijse designers: Elvire Laurent & Marie-Cerise Lichtlé , een grafisch vormgeefster en een illustratrice. Ze delen dezelfde gevoeligheid en passie voor design en beslissen na hun studies aan de Ecole des Beaux-Arts in Parijs om hun eigen grafische studio op te starten. In 2012, nadat ze beide mama zijn geworden, beslissen ze hun eigen lijn te lanceren. Ze bedenken een nieuw creatief concept in een gigantisch formaat dat meteen een enorm succes wordt: de XXL kleurposter.

Ondertussen omvat de collectie een uitgebreid assortiment van kleurposters en stickers, allen gekenmerkt door de verrassende formaten, de felle kleuren, de sterke ontwerpen en de humoristische toets! Dankzij Omy wordt decoreren een waar spel, een moment waarop vrienden en familie samenkomen en iets leuks creëren. Niet alleen de fantasie van de kinderen wordt geprikkeld, maar ook die van de ouders. OMY heeft ook aan de ouders gedacht met super originele reisgidsen: Brussel, Parijs of New York. Je citytrip wordt extra leuk als je de leukste plekken op je OMY-poster kan terugvinden en inkleuren!

Productie met oog voor detail en respect voor de natuur

Alle producten worden ontworpen in Parijs met de grootste zorg voor de keuze van de materialen en respect voor het milieu. Gezien het belang dat gehecht wordt aan het ecologisch aspect en de lokale economie, gebeurt de productie steeds in Frankrijk of binnen Europa.

TIP! de OMY items zijn leuk verpakt en dus ook perfect als geschenk!

← Keer terug naar de backoffice    ! Mogelijke vertraging door COVID ! ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen