Opsmuk

OPSMUK: designmeubilair van eigen bodem!

Het Brugse merk OPSMUK is het resultaat van twee gedreven mensen met liefde voor interieur en oog voor mooie dingen. Jan houdt van hout! Hij renoveert en restaureert houten meubelen met respect voor dit natuurlijk materiaal. Jaren ervaring en de 'goesting' om zelf meubelen te maken zijn de aanzet geweest om OPSMUK op te starten. Bieke is beroepshalve dagelijks bezig met grafische vormgeving. Al haar vrije tijd stopt ze in haar passie: interieurinrichting.  Na een opleiding decoratieve meubelrenovatie rijpte het plan om samen met haar man eigen meubels te creëren. Sinds enkele jaren geven ze vorm aan eigentijdse ‘gebruiksmeubelen’ die jouw thuis sieren.

Prachtige OPSMUK tafels voor binnen en buiten!

De focus van de collectie ligt op de tafels, zowel voor indoor (eik) als voor outdoor (padoek) gebruik! Kenmerkend voor de collectie is het stalen frame in wit of zwart dat wordt gecombineerd met een houten blad, waardoor de tafels een zeer aantrekkelijke en warme look krijgen. Ondertussen is de collectie reeds verder uitgebreid met banken indoor/outdoor, salontafels, een prachtige dressoir en zelfs barkrukken wit/zwart.

Een op en top Belgisch label: pure klasse van eigen bodem!

Ontdek onze OPSMUK BESTSELLERS!

Onze bestsellers zijn de eiken rechthoekige tafels in zwart en wit. Dit zijn onze bestverkochte indoor tafels en deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Bij de outdoor-collectie is de zwarte outdoor tafel een absolute topseller! Deze is ook steeds verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 

 

← Keer terug naar de backoffice    ! Mogelijke vertraging door COVID ! ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen