Play&Go

Play&Go: twee vliegen in één klap!

Play&Go is een Belgisch merk dat ingenieuze, originele en kleurrijke spullen ontwerpt voor u en uw kids! Ze begrijpen hoe belangrijk het is voor kinderen om te spelen en plezier te maken en ontwerpen mooie, kwalitatieve producten die bij elk kind een lach op het gezicht toveren. Ideaal voorbeeld hiervan is de Play&Go opbergzak! Heel simpel, maar superhandig en stijlvol. Met de Play&Go vang je twee vliegen in één klap want naast opbergzak is dit ook een speeltapijt gemaakt van stevig canvas! Wanneer de kinderen klaar zijn met spelen, berg je in één beweging al het speelgoed op en hang je de opbergzak netjes weg. Of je neemt de zak gewoon mee naar het park, het strand of bij vrienden: superhandig!

De leukste prints!

Zowel voor jongens als voor meisjes heeft Play&Go superleuke prints in petto!  Kies je voor zwart-wit dan heb je de keuze tussen snorretjes, een voetbal of een roadmap. Ga je voor kleurtjes, dan zijn de flamingo en de cactus echte toppers! En de colormap versie kan je zelfs naar eigen smaak inkleuren, hoe cool is dat! TIP: de Play&Go zakken zijn leuk verpakt en dus ideaal als geschenkje!

Ontdek onze Play&Go BESTSELLERS:

De opbergzak Moustache en de opbergzak Roadmap zijn echte toppers! Deze opbergzakken kunnen ook gebruikt worden als speeltapijt en zijn dus super efficiënt! 

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen