Serax

Maak van je huis je thuis met Serax

De twee broers Serge en Axel Van Den Bossche richtten in 1986 een kleinschalige handel op die plaats vindt in een garage. Dertig jaar later, groeide deze handel uit tot een multinational genaamd 'Serax'. Tot op heden staat Serax gekend als een familiebedrijf dat passie en creativiteit uitstraalt. Serax heeft zich wereldwijd op de kaart gezet als trendsetter. Hun producten zijn gemaakt met hart en ziel waarmee je geweldige interieurs kan creëren. 

Stijlvol tafelen met Serax 

Alle collecties binnen Serax, van tafelaccessoires, meubels, bloempotten tot verlichting , zijn  ambachtelijk vervaardigd door de ontwerper. Het zijn stuk voor stuk unieke interieuritems die een verhaal vertellen. Serax werkt ook samen met bekende nationale en internationale designers. Dit bleef niet onopgemerkt bij sterrenchefs en hoteliers die op zoek waren naar iets anders dan het klassiek servies. Vandaag vinden we de unieke collecties van Serax terug in meer dan een hondertal restaurants over de hele wereld. Stijlvol tafelen met Serax!

Ontdek onze Serax BESTSELLERS:

De bestsellers onder tafelaccessoires zijn de metalen schaal van Serax en de plateau Terrazzo. Daarnaast is ook de kruk Feeling razend populair. Deze kruk is niet alleen handig wanneer je veel bezoek krijgt, maar ook leuk als nachtkastje of als woonaccessoire met een mooie vaas erop. Om uw interieur nog meer op te krikken zijn het Juno handdoekrek, Pot in a cage en de stalamp Flamingo echte toppers.

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen