Vonk

Duurzaam outdoor meubilair voor dagelijks gebruik 

VONK is opgericht in 1998 door designer Jonas Willems, een designer die zich de laatste jaren perfectioneerde in het creëren van meubilair met een hoge kwaliteit voor alledaags gebruik. De producten stralen vakmanschap en moderniteit uit. Duurzaamheid staat centraal binnen de collectie VONK. De noden en de vorm van het meubilairstuk worden met zorg en liefde uitgekozen. De VONK collectie brengt de schoonheid van het materiaal naar voor en focust zich terwijl op het gebruiksgemak. De collecties worden in huis ontworpen en gemaakt in de VONK werkplaats die zich in Gent bevindt. Door een combinatie van ambacht en technologie maakt VONK producten die aan de hoge eisen van de eindgebruiker voldoen. Ze laat zich kenmerken door haar eerlijk constructieprincipe en haar sobere vorm.

Hierbij past de VONK picknicktafel Fuse volledig in het plaatje. Deze picknicktafel kenmerkt zich door zijn soberheid en eerlijke constructie. Het is een prachtige picknicktafel van Belgische bodem en bovendien één om te gebruiken! De VONK picknicktafel is een duurzaam product dat beperkt is in onderhoud. Deze picknicktafel kan winter en zomer buiten blijven staan. Nog een bestseller binnen deze collectie is de Fizz tafel. Deze tafels zijn beide verkrijgbaar bij Living Design. Neem alvast een kijkje op hun webshop! Gratis levering.

← Keer terug naar de backoffice    ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 - ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen