Vonk

VONK: duurzaam outdoor meubilair voor dagelijks gebruik!

De producten van VONK stralen vakmanschap en moderniteit uit. Dit meubilair brengt de schoonheid van het materiaal naar voor en focust zich bovendien op het gebruiksgemak. Door een combinatie van ambacht en technologie maakt VONK producten die aan de hoge eisen van de consument voldoen. Dit merk laat zich kenmerken door haar eerlijke constructieprincipe en haar sobere vorm.

De VONK bestsellers

De Fuse Picknicktafel is ons best verkochte tafel van VONK. Dit is sobere maar robuuste picknicktafel uit massief harthout. Een extraatje aan deze tafel is dat hij zowel in de zomer als in de winter buiten kan blijven staan! 

Een andere topper is de Fizz-tafel van VONK. Deze tafel kenmerkt zich door zijn sobere lijn, zijn eerlijke constructie en zijn degelijkheid. 

Advies op maat

De Fuse Picknicktafel kan je komen bezichtigen in onze showroom te Drongen! Wij staan ook steeds klaar voor alle vragen en om advies te geven. 

 

← Keer terug naar de backoffice    ! Mogelijke vertraging door COVID ! ✔ 5% getrouwheidsKORTING ✔ GRATIS levering > € 40 ✔ 6 stoelen = 10% KORTING Verbergen